Beretta

Precision, Perfection

Achter elke grote overwinning zit een reeks kleine successen. Elke dag is het resultaat van vele details die zijn bestudeerd en ontwikkeld in samenwerking met de beste schutters en jagers ter wereld. Elk detail van je geweer, elk kledingstuk en elke accessoire zal een echt verschil maken wanneer je de trekker overhaalt.

Reeds in het begin van de jaren 1500 werden de producten van Beretta door het zeer selectieve Republiek Venetië uitgekozen vanwege hun uitmuntendheid. Toen de naam Beretta synoniem werd met onberispelijke kwaliteit, verspreidde de reputatie van het ontwerp, de materialen, het fabricageproces en de prestaties zich buiten de grenzen van Italië, en vestigde een traditie die zonder onderbreking is doorgegeven, door vijftien generaties Beretta.

Vandaag de dag, onder leiding van Ugo Gussalli Beretta en zijn zonen Pietro en Franco, gaat Beretta het derde millennium in met het voordeel van eeuwenlange ervaring. Dit, samen met investeringen in technologie, organisatie en steeds groter wordende productassortimenten, hebben Beretta toegerust voor de eisen van de 21e eeuwse wereldmarkt. Compromisloze kwaliteit, deze fundamentele waarde werd bijna vijfhonderd jaar geleden door Bartolomeo Beretta vastgesteld en blijft de hoeksteen van de onderneming. Het is een essentieel onderdeel van onze missie en blijft de onveranderlijke sleutel tot het wereldwijde succes van Beretta.

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE