S101 Pack Special Ardennes, the original

Het originele pakket dat de basis legde voor het Special Ardennes-pakket. We zijn hier bij de basis: een Sauer S101 Special Ardennes uitgerust met een Zeiss V6 1-6x24 en de Sauer HexaLock-montage.

Sauer S100 Pack affût

Voor wie een betrouwbaar en efficiënt pakket zoekt van Duitse kwaliteits voor een lage prijs!

Of stel je eigen Special Ardennes samen

1 ‐ Kies het model van uw grendelkarabijn

Sauer S100

De instap in de wereld van Sauer. Naast zijn betrouwbaarheid en productiekwaliteit, combineert de S100 alle kenmerken die nodig zijn voor een hedendaags Sauer-geweer: prestaties, kwaliteit en prijs.

Beschikbare kalibers: .223 Rem, .243 Win, 6.5 Creedmoor, .308 Win, .30-06, .300 Win Mag, 8x57 JS & 9,3x62

Sauer S101

De Sauer S101 heeft alle kenmerken van de kracht van Sauer: de legendarische precisie van de koudgehamerde loop, de unieke vlotte grendel, de mechanische betrouwbaarheid van het wapen en de perfecte balans.

Beschikbare kalibers: 7x64, .308 Win, .30-06, .300 Win Mag, 8x57 JS & 9,3x62

2 ‐ Kies het type van uw grendelkarabijn

S100 - XT

Quality made in Germany. Met een handige en robuuste polymeerkolf biedt de S100 Classic XT een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, terwijl hij binnen de normen van Sauer blijft.

S100 - Special Ardennes

De S100 Special Ardennes is een uniek geweer dat werd ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de hedendaagse jachtvereisten, rekening houdend met de prijs/kwaliteitsfactor. Zijn houten kolf en configuratie maken het een zeer veelzijdig geweer. De S100 Special Ardennes wordt aangeboden met standaard mikorganen, aluminium-grendel en schroefdraad.

S101 - Artemis

Omdat dames te vaak worden overgeslagen in de jachtwereld, heeft Sauer een nieuwe ergonomische kolf ontworpen. Een kortere kolf en een verfijnde en herziene greep zorgen ervoor dat vrouwelijke jagers zich in alle jachtsituaties perfect op hun gemak voelen.

S101 - Special Ardennes

Nobel en elegant. De Sauer S101 Special Ardennes wordt aangeboden met een houten walnoten kolf. De Sauer Select kolf is een notenhouten kolf met een speciale behandeling die uniek is voor Sauer, de Laserline behandeling. Het donkere uiterlijk geeft het traditionele Sauer S101-geweer een modern tintje en een unieke uitstraling. Het is ook uitgerust met een gepolijste grendel en een houten grendelbol.

S101 - XT

De robuuste polymeerkolf van de S101 Classic XT trotseert zelfs de meest extreme omstandigheden! Het biedt ook een veilige en stille grip dankzij de Soft Touch Coating.

3 ‐ Kies het model van uw richtkijker

Zeiss V4-reeks

Kwaliteitsoptiek voor intensief jachtgebruik | Lichttransmissie 90%

Licht en robuust, vereenvoudigd tot het essentiële. De krachtige richtkijkers van de Conquest V4-lijn combineren het beproefde optische concept van ZEISS met een robuust en functioneel ontwerp. De V4-modellen zijn uitgerust met een 4x zoombereik en een functioneel, nauwkeurig en absoluut betrouwbaar mechanisme.

Zeiss V6-reeks

Voor de jager die veelzijdigheid en prestaties eist | Lichttransmissie 92%

De Conquest V6 met een zoomfactor van 6x is gemaakt om te presteren in elke omgeving of tijdens elke situatie. Hij combineert de legendarische ZEISS kwaliteit en technologie in één robuust product dat binnen het bereik van elke jager ligt. Dankzij een lichttransmissiewaarde van 92%, moderne multi-coating en een breed gezichtsveld biedt de ZEISS Conquest V6 ongelofelijke beeldkwaliteit en helderheid, zelfs in de zwaarste omstandigheden en in de meest uitdagende omgevingen.

Zeiss V8-reeks

De meest veelzijdige en performante richtkijker | Lichttransmissie 92%

Geoptimaliseerd voor alle jachtsituaties: de ZEISS V8-richtkijkers zijn zeer indrukwekkend met hun vele hoogwaardige functies. Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt voor vele succesvolle jachtdagen zoals geen enkele andere ZEISS-richtkijker tot nu toe.

De uitstekende optische kwaliteit, een zeer groot gezichtsveld en het fijnste lichtpunt ter wereld maken het tot een onvergelijkbare bondgenoot voor alle jachtsituaties.

4 ‐ Kies het type van uw richtkijker

ZEISS V4 - 1-4x24

De ZEISS Conquest V4 1-4x24 is de juiste richtkijker voor de jacht op korte afstand en voor situaties waarin een snelle doelbepaling vereist is. De vergroting tot 4x is een duidelijk voordeel ten opzichte van de eenvoudige red dot-vizier.

ZEISS V4 - 3-12x56

De ZEISS Conquest V4 3-12x56 is geschikt voor bers- en aanzitjacht bij weinig licht. De grote lensdiameter en het verlichte dradenkruis zorgen voor een hoge nauwkeurigheid, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

ZEISS V6 - 1-6x24

Het brede gezichtsveld is ideaal om alles in beeld te houden tijdens de drijfjacht. Een maximale vergroting van 6x garandeert de benodigde flexibiliteit tijdens het jagen en de intuïtieve hantering maakt snel handelen mogelijk.

ZEISS V6 - 2-12x50

Deze compacte en veelzijdige richtkijker is een betrouwbare partner op elk jachtterrein. Het extreem verfijnde, verlichte punt en de vergroting tot 12x van de Conquest V6 2-12x50 zorgen voor hoge prestaties in een verscheidenheid van omstandigheden. De all-rounder in de V6 serie.

ZEISS V6 - 2,5-15x56

Dankzij de grote objectieflens van 56mm is deze Conquest V6 een uitstekende keuze voor de aanzitjacht. Doormiddel van de optionele ASV is deze ook ideaal voor schieten op langere afstanden. De minimale afdekking van het doelwit door het verlichte punt maakt perfect richten nog makkelijker.

ZEISS V8 - 1-8x24

Maximaal overzicht en zichtbaar comfort: de eyebox van de ZEISS V8 1.1-8x24 is groter dan de menselijke pupil en maximaliseert daarmee het gezichtsveld van u als jager. Dit biedt de ogen meer speelruimte en maakt een snellere doelwitherkenning mogelijk; een niet te onderschatten voordeel bij de drijfjacht. In combinatie met de 1.1-vergroting is de ZEISS V8 1.1-8x24 ideaal geschikt voor snelle schoten op korte afstand.

ZEISS V8 - 1,8-14x50

Of het nu voor de drijfjacht, aanzitjacht of bergjacht is: dankzij het grote gezichtsveld van 23m/100m bij de laagste vergrotingsfactor, de hoogste optische kwaliteit voor comfortabel zicht en het geringe gewicht, kan de ZEISS V8 1.8-14x50 bij elke soort jacht worden ingezet. Het fijnste en helderste verlichte punt ter wereld kan zeer nauwkeurig worden afgesteld dankzij de perfecte ergonomie. Tegelijkertijd zorgt het compacte ontwerp ervoor dat het wapen uitstekend hanteerbaar blijft. De onovertroffen all-rounder voor een geslaagdere jacht.

ZEISS V8 - 2,8-20x56

Hoge lichtreserves tot het laatste sprankje licht dankzij de transmissiewaarde van 92%: het tweede beeld van het richtkruis van de ZEISS V8 2.8-20x56 zorgt voor een fijn, verlicht punt dat constant verlicht blijft, ongeacht de vergrotingsfactor. Dankzij de 20x vergroting is hij ook zeer geschikt voor schoten op lange afstand. Ervaar minimale doelafdekking en hogere nauwkeurigheid, zelfs op grote afstand.

ZEISS V8 - 4,8-35x60

Maximale detailscherpte, zelfs bij de hoogste vergrotingsfactor: dankzij de 35x vergroting staat de ZEISS V8 4.8-35x60 voor het ultieme jagen op lange afstand en precieze schoten vanaf de grootst mogelijke afstand.

5 ‐ Kies uw montage

HexaLock

Een perfecte verbinding: De Sauer HexaLock-montage is de ideale montage voor de S100 en S101. Een laag profiel, uitwisselbaar systeem met 100% betrouwbaarheid en nauwkeurigheid en eenvoudige, comfortabele bediening.

Picatinny

Het Picatinny/Weaver systeem is de meest gebruikte all-round montage ter wereld. Dankzij een eenvoudig maar effectief railsysteem met inkepingen kan elk type optiek worden gemonteerd. De robuuste rail en hoogwaardige ringen garanderen een nauwkeurig en betrouwbaar zicht.

Zwenkmontage

De meest betrouwbare, nauwkeurige en duurzame montage. Het draaisysteem zorgt voor een optimale afstelling en bevestiging van de richtkijker en garandeert een snelle en veilige afname. De Recknagel zwenkmontage heeft zich meer dan bewezen en is één van de meest voorkomende montages op de markt.

Het is de ideale bevestiging voor degenen die zeer vaak van optiek willen wisselen en tegelijkertijd precisie willen garanderen.

6 ‐ Kies eventuele opties

Afneembare riembeugels

In bepaalde situaties, zoals bij de drijfjacht, is het soms erg handig om de riem te kunnen verwijderen. Dit voorkomt het risico dat de riem in de weg zit tijdens het schieten.

Met afneembare riembeugels kan de geweerriem snel en gemakkelijk worden verwijderd, zodat u altijd in de beste omstandigheden kan schieten.

Extra magazijn

Zodat je altijd genoeg voor handen hebt. Een polymeer magazijn voor Sauer S100 en S101 met een capaciteit van 4 of 5 schoten (afhankelijk van het kaliber).

Geweerhoes

Alleen het beste voor uw geweer. Dat is het motto van de nieuwe Sauer geweerhoezen. Het nieuwe, sterkere en dikkere ontwerp biedt effectieve bescherming voor uw geweer onderweg. Een ruim zijvak biedt bovendien ruimte voor diverse accessoires die in verschillende situaties van pas kunnen komen.

Geweerriem

Maximaal comfort en stabiliteit tijdens het schieten: De Sauer Ergo Rest Gun Sling is de ultieme Sauer-geweerriem. Deze wordt gemaakt in Duitsland. De neopreen riem heeft een brede schoudersteun en een zachte, dubbel gevoerde schoudersteun. Hierdoor kunt u niet alleen uw Sauer zonder vermoeidheid dragen maar voorziet de riem ook een antislip en zeer stabiele steun voor veilig te schieten, evenals de best mogelijke bescherming voor de voorkant van uw Sauer.

De riem is verkrijgbaar in bruin, groen, zwart en oranje.

Kolfplaat

Bij alle Sauer kolven heeft u de keuze uit drie kolfplaten om uw geweer aan uw maat aan te passen.

Een goed passend geweer is essentieel om de gebruiker zo comfortabel en effectief mogelijk te laten zijn.

Mondingsrem

Verbeter uw stabiliteit en verminder de terugslag! De Sauer Dual Brake-mondingsrem is ontworpen om uw schietefficiëntie te optimaliseren en tegelijkertijd de terugslag van uw wapen tijdens het schieten te verminderen.

Opgemerkt: Vereist een schroefdraad op de loop!

Pistoolgreepkapje

Pas je wapen aan naar jouw smaak en wensen! Verschillende gepersonaliseerde pistoolgreepkapjes zijn mogelijk, de keuze is aan jou!

Schroefdraad

De schroefdraad aan het einde van de loop is zeer nuttig voor het monteren van een mondingsrem of zelfs een geluidsmoderator (indien toegelaten). Sauer biedt een standaard schroefdraad M15x1 die wordt geleverd met een beschermingskapje.

Samenvatting

@
Of contacteer ons
Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE