Accessoires

Klaar voor extreme omstandigheden

Omdat comfort onbetaalbaar is... De jager, liefhebber van het buitenleven en de natuur, weet dat het klimaat soms grillig is. Tussen brandende zon en vrieskou, tussen zware sneeuw of slagregen, de jager weet hoe ruw en extreem het klimaat kan zijn.

Wanneer wij vechten tegen de koude van de winter of de stortregens van de herfst, urenlang stilstaan in afwachting van een kans, worden wij voortdurend geteisterd door de kou en het water. Juist op dat moment beseffen we het belang van een waterdichte en warme jas of zelfs schoenen of laarzen die de beten van de winter kunnen weerstaan.

U vindt in de winkel alle benodigdheden voor alle soorten jacht in alle seizoenen en voor alle weersomstandigheden. Wij bieden ook dames- en kindercollecties aan.

In totaal worden u meer dan 600m² en persoonlijke adviezen aangeboden om de uitrusting te vinden die overeenstemt met uw behoeften en uw gebruik.

Veel merken zijn verkrijgbaar in de winkel zoals Harkila, Deerhunter, Barbour, Aigle, Crispi, Dubarry, Blaser, Somlys, Osborne en nog veel meer!

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE