Rugzakken

Fauna is een Scandinavisch merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van hoogwaardige outdoorproducten. Omdat in Scandinavië jagers niet worden overgeslagen, heeft het merk een hele reeks stille, uiterst bestendige, waterdichte en praktische tassen ontwikkeld, met name het Fauna F40 Pro-model, een rugzak die is uitgerust met een zit- en rugsteunsysteem.

 

Dit is hoe het merk wordt gepresenteerd:

"Wij zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van onze producten. Wij doen dit in samenwerking met mensen die, net als u, op zoek zijn naar de beste ervaringen in de natuur. Wij bieden jachtrugzakken voor alle soorten jacht. Meer comfortabele zitplaatsen tijdens de jacht en voor de koffiepauzes. Lichtere rugzakken voor langere tochten en draagsystemen voor de meeste soorten wapens. De tassen zijn gemaakt van onze populaire Fauna-stof, een sterke stof die bestand is tegen alle weertypen en bijzonder stil is."

  • Fauna Björnen Evo F40 Pro

Björnen, onze testwinnende rugzakstoel die in verschillende test als winnaar uit de bus komt, die in veel landen ons bekendste model is, is verbeterd. Wij zijn er trots op een volledig nieuwe draagtechnologie te kunnen presenteren en bovendien hebben wij het frame van de Fauna-rugzak verder ontwikkeld, met gebruikmaking van nieuwe lichte, maar sterke stoffen. Björnen is uitgerust met een unieke geïntegreerde achterwandconstructie. Onze geluidwerende en waterdichte Fauna-stof is volledig vernieuwd, net als de riemen, koorden en ritsen. Het resultaat is dat het dragen van zware lasten comfortabeler is geworden, de details en de functionaliteit zijn verbeterd en uiteindelijk heb je een duurzame rugzak.

 

 

  • Fauna Älgen Evo F35 Pro

De Älgen EVO is verbeterd met nieuwe draagtechnologie en een Fauna-frame van nieuwe lichtgewicht maar duurzame stoffen. Onze geluidwerende en waterdichte Fauna-stof is volledig verbeterd, net als de riemen, koorden en ritsen. Het resultaat is dat het dragen van zware lasten comfortabeler is geworden, de details en de functionaliteit zijn verbeterd en uiteindelijk heb je een duurzame rugzak.

 

  • Fauna F20 R

Fauna F20 R is een gloednieuwe tas, ontworpen voor de jacht met geweren. De rugzak heeft een nieuw draagsysteem dat ervoor zorgt dat het wapen vele uren veilig en comfortabel wordt gedragen. Het wapen zit stabiel in de rugzak en kan naar voren en naar achteren worden bewogen zonder de rugzak van de rug te nemen. De heupgordel is zeer stabiel en zorgt voor een goede gewichtsoverdracht op de heupen. De draagriemen zijn ontworpen om mee te schieten. Het heeft praktische zakken voor kleine voorwerpen. De nadruk lag op het creëren van een eenvoudige en praktische jachttas voor geweren die functioneel is in het gebruik. De F 20R is gemaakt van de stille, waterdichte Fauna stof met sterke gespen en YKK ritsen. 

 

  • Fauna RP 26 Urban

De Urban rugzak heeft een verstevigde rug en anatomisch gevormde schouderbanden, een heupgordel en een borstriem. Aan de binnenkant van de rugzak zelf heeft Urban een praktisch vak voor mobiele telefoon, enz., inclusief een uitsparing voor hoofdtelefoonkabels. In het dekselvak zitten vakjes voor kleine spullen, pennen, enz. en een sleutelhanger. Er zijn ook twee zijvakken van gaas die geschikt zijn voor flessen.

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE