Optiek

Elk detail telt...

Omdat de factor tijd vaak doorslaggevend is voor het succes van een jacht, staan de geavanceerde technologieën van vandaag centraal in uw verrekijkers en richtkijkers. Ze geven u de best mogelijke respons, zelfs bij weinig licht.

 

Ons team van wapenmakers staat permanent ter beschikking om de optiek van uw keuze in de kortst mogelijke tijd te monteren.

 

Uit liefde voor de natuur

Optiek heeft altijd een speciale plaats gehad in het hart van de natuurliefhebber, zozeer zelfs dat goede optiek een waar verlengstuk van onszelf is geworden, als vensters die toegang geven tot een nieuwe wereld.

Elke waarneming, hoe klein of zelfs miniem ook, is een moment dat de liefhebber van biodiversiteit onvergetelijk wil maken en in hem een uniek gevoel opwekt dat men alleen kan vinden in contact met de natuur en haar rijkdom...

 

Observeren, meten, richten...

Wij zoeken allen de grenzen van de duisternis te verleggen, te zoeken naar het minieme detail dat de wereld ons op elk moment biedt. Natuurliefhebbers willen allemaal geraakt worden door schoonheid in haar eenvoudigste vorm. Er is geen betere manier om dit te doen dan te observeren.

Wij bieden u hier in onze winkel honderd verschillende optieken aan. Of het nu gaat om verrekijkers, thermische camera's of richtkijkers, wij gaan samen met u op zoek naar de optiek die bij u past en waarmee u kunt genieten van die korte momenten van rust in de natuur.

Het is zeer belangrijk dat bij de installatie van een richtkijker geen enkel detail wordt verwaarloosd. Daarom beschikken wij over al het nodige materiaal om een kwaliteitsvolle montage en afstelling te garanderen.

 

 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE