Aimpoint

The original red dot

Iedereen die graag drijfjachten doet heeft ooit de naam gehoord. Aimpoint is de erkende wereldleider en oorspronkelijke ontwerper van Red Dot richttechnologie. Al meer dan 45 jaar werken zij nauw samen met ervaren jagers en professionele gebruikers uit de hele wereld.

In de loop der jaren hebben we gezien dat de technologie van Aimpoint een revolutie teweeg heeft gebracht in de technieken voor schieten op middellange tot korte afstand en de nummer één keuze is geworden voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties.

 

 

The Aimpoint philosophy

Als het tijd is om te schieten, moet u op uw vizier kunnen vertrouwen voordat u in actie komt. Wij zijn van mening dat de optiek van een wapen het richten moet vereenvoudigen en tegelijk moet voldoen aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid en robuustheid. Wij weten dat veldomstandigheden extreme eisen stellen aan de uitrusting. Daarom ontwikkelen en testen wij Aimpoint-producten om bestand te zijn tegen alle omstandigheden waarmee u te maken krijgt. Wij ontwikkelen onze producten ook zo dat ze jarenlang ononderbroken kunnen werken op één enkele batterij, zodat uw Aimpoint altijd klaar is wanneer u hem nodig hebt.

Om zijn doel te bereiken, moet elke schutter onder alle omstandigheden nauwkeurig en snel kunnen mikken. Op een schietbaan is er genoeg tijd om te richten, maar in de echte wereld gebeurt alles met hoge snelheid. Voeg daar moeilijk terrein, slecht weer, slechte verlichting en hoge stressniveaus aan toe en zelfs de meest ervaren jager wordt op de proef gesteld. Talrijke tests hebben aangetoond dat de enkelvoudige red dot het snelste dradenkruis is om de roos te raken in snelle, getimede en nabije schietoefeningen. Het biedt ook de beste kans om de trefkans op bewegende doelen te vergroten. Met andere richtmiddelen wordt de schutter gedwongen zijn aandacht van het doel af te leiden en verliest hij dus alle waarneming van de omringende situatie. Met Aimpoint red dot vizieren kunt u zich blijven concentreren op het doel en met beide ogen open schieten, zodat u zich volledig bewust blijft van wat er om u heen gebeurt.

 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE