Leica

Fascinated by Nature

Leica Sport Optics is ontworpen voor mensen die van dichtbij willen zien wat anderen slechts op een afstand gissen. Onze gebruikers vragen om meer terwijl anderen al tevreden zijn. Onze gebruikers zoeken naar het uitzonderlijke en vinden het - dankzij onze producten.

Reden genoeg om niet stil te staan, maar ons dagelijks verder te ontwikkelen. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologieën om onze ideeën om te zetten in technologische innovaties. De natuur is onze grootste uitdaging, zij is de bron van al onze investeringen en de basis voor elke ontwikkeling.

Maar beslis zelf maar. Over ons, over onze producten, over onze visie, over de manier waarop we werken en de manier waarop we met onze producten nieuwe horizonten openen.

Leica Sport Optics zal natuurliefhebbers bekoren. Al meer dan 100 jaar zetten wij ons in voor een nieuwe kijk op de natuur en brengen wij mensen dichter bij de natuur: met innovatieve verrekijkers, spotting scopes en afstandsmeters. Ze zijn gemaakt met een duidelijk doel voor ogen: van elke visuele ervaring een mooi avontuur maken.

 

Dompel uzelf onder in de diverse en opwindende wereld van Leica. Neem de tijd om onze producten in detail te ontdekken. Producten die het resultaat zijn van onze passie en die altijd tot doel hebben natuurliefhebbers te begeleiden op hun avonturen - ongeacht het terrein. Op elk continent. In alle klimaten.

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE