Kahles

Since 1898

KAHLES is een fabrikant van hoogwaardige optische apparatuur met 120 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van geweerkijkers en een lange geschiedenis op de jachtmarkt. Het is een van de oudste fabrieken voor jacht- en schietoptiek ter wereld.

Als één van de oudste fabrikanten van richtkijkers ter wereld, heeft het Oostenrijkse merk vele mijlpalen gezet. Vandaag helpt Kahles ambitieuze jagers en sportschutters om hun grenzen te verleggen en hun persoonlijke prestaties te verbeteren met intelligente oplossingen van fascinerende eenvoud.

De KAHLES HELIA richtkijkerserie, speciaal ontwikkeld voor jagers, is zeer populair. De HELIA 1-5x24i is ideaal voor de drijfjacht, de HELIA 2-10x50i is perfect voor de allround gebruiker en de HELIA 2.4-12x56i is de top voor de aanzitjacht.

Binnen het HELIA assortiment zijn er niet alleen richtkijkers. Er is ook een serie verrekijkers die profiteert van de ervaring en expertise van Swarovski, die het merk Kahles vele jaren geleden heeft overgenomen.

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE