Zeiss

Eén met de natuur

De liefde voor de natuur is de belangrijkste reden om te gaan jagen. Deze liefde betekent echter ook een ontmoeting met de natuur en de elementen van dichtbij. In koude, hitte en moeilijk terrein. Dit is de enige manier om echt het hart en de ziel van de natuur te ontmoeten. Metgezellen die deze moeilijke omstandigheden aankunnen, zijn dus van essentieel belang. Mensen om op te vertrouwen in elke situatie. Perfect aangepast aan de behoeften van elk individu, moeten ze de natuur van dichtbij trotseren en moeiteloos topprestaties leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Het merk ZEISS is synoniem met deze kwaliteiten.

 

 

 

Legendarische verrekijkers

De ZEISS-verrekijkers hebben een legendarische reputatie. Een reputatie gebaseerd op jarenlange optische prestaties, een uitstekende ergonomie, een robuuste constructie en een wereld van innovaties die de grenzen van het technisch mogelijke voortdurend hebben verlegd. Generaties natuurliefhebbers zweren bij ZEISS verrekijkers. Vele ervan zijn vandaag nog in gebruik. Toch staat de tijd nooit stil. Vandaag de dag biedt ZEISS apparatuur van de hoogste kwaliteit voor een breed scala aan verschillende behoeften, van speciale verrekijkers voor observatie bij schemering en nacht tot alledaagse compacte verrekijkers.

 

 

 

Verrekijkers voor iedereen

Ieders jachtervaring is anders, net als de eisen die hij stelt aan zijn richtkijker. Omdat ze zich hiervan bewust zijn, kunnen de ZEISS-ingenieurs de perfecte richtkijkers ontwikkelen die voldoen aan de individuele behoeften van elke jager. De richtkijkers moeten rekening houden met de behoeften van de verschillende soorten jacht en met persoonlijke vereisten inzake gewicht, vergroting, gezichtsvelden, hanteerbaarheid en helderheid en duidelijkheid van het beeld. ZEISS heeft hier het ideale antwoord op gevonden.

 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE