Swarovski

Word één met het moment

SWAROVSKI OPTIK is waarschijnlijk het bekendste en meest prominente optische merk van de laatste 30 jaar. Het merk met de bekende roofvogel is gevestigd in Absam, in het Oostenrijkse Tirol, en maakt deel uit van de Swarovski-groep. Het bedrijf, dat in 1949 werd opgericht, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van uiterst precieze richtapparatuur in de high-end sector. De verrekijkers, spotting scopes en telescopen van het merk zijn producten bij uitstek voor veeleisende gebruikers.

Een merk als geen ander

Het succes van deze onderneming, die bijna 1000 gepassioneerde werknemers telt, berust op haar innoverende kracht, de kwaliteit en de intrinsieke waarde van haar produkten, alsmede op hun functionele en esthetische design. De bescherming van de natuur is één van de kernwaarden van het bedrijf en komt zowel tot uiting in hun milieuvriendelijke productie als in hun duurzame inzet voor zorgvuldig geselecteerde ecologische projecten.

Swarovski Optik heeft in de loop der jaren steeds effectievere optiek ontwikkeld voor iedereen, of het nu gaat om de jacht of de ornithologie. De talrijke innovaties van Swarovski zijn het bewijs dat het merk voortdurend vooruit probeert te gaan door te anticiperen op de wensen van de meest gepassioneerden onder ons.

 

For the love of nature

Elk detail is belangrijk - vooral tijdens de jacht, wanneer je op zoek bent naar een prooi die je niet wilt missen. De meeste details zijn echter onzichtbaar voor het blote oog. Onze verrekijkers onthullen deze details, en meer, zodat uw ogen de schoonheid van de natuur kunnen zien. De uitzonderlijke optiek en subtiele kenmerken van onze verrekijkers zullen u helpen u te bevrijden van de beperkingen die de natuur u oplegt. Alles wat u ziet zal een ontdekking zijn, en elk moment zal een onvergetelijke ervaring worden.


 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE