Kite Optics

 

Belgian tradition

Bij Kite Optics, een Belgisch familiebedrijf, houden wij ons sinds 1992 bezig met de ontwikkeling van optische instrumenten met een hoge precisie voor het observeren van de natuur. Voor onze verrekijkers en richtkijkers zijn wij op zoek naar uitstekende optische prestaties in combinatie met een uitstekende mechanische kwaliteit. Het is onze passie om deze kenmerken te combineren met een van de beste after-sales services ter wereld.

 
L'entreprise

 

Het bedrijf

Het hoofdkantoor van KITE OPTICS is gevestigd in Jabbeke, België, nabij de historische stad Brugge. Vanuit deze locatie leveren wij aan professionele klanten, universiteiten, natuurreservaten en gespecialiseerde winkels in meer dan 20 landen. Hoewel de fabricage van de instrumenten hoofdzakelijk in de KITE-fabriek in Japan plaatsvindt, worden de afwerking en de strenge kwaliteitscontrole hier in Jabbeke, België, uitgevoerd. Wanneer uw optiek moet worden onderhouden of gerepareerd, wordt dit in onze werkplaatsen in België verzorgd.

 
Pour la fiabilité

 

Voor betrouwbaarheid

Professionele observatie vormt de basis van KITE OPTICS, dat reeds een trouwe leverancier was van vele Europese reservaten en instellingen voordat het merk via speciaalzaken voor de consument verkrijgbaar was. Voor ons is een verrekijker meer dan een vrijetijdsinstrument. Het is een instrument waarop vele wetenschappers, bosbouwers en ontdekkingsreizigers elke dag vertrouwen om hun werk te doen. Optische prestaties zijn één ding, maar wij hebben al vroeg geleerd dat mechanische precisie, duurzaamheid en service na verkoop net zo belangrijk zijn. Door innovatie en aandacht voor details bieden wij onze klanten een instrument dat niet alleen een uitstekende optische kwaliteit biedt, maar ook het beste wat men kan verwachten op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 Pour le service et l'environnement

 

Voor dienstverlening en milieu

We hebben een echte afkeer van de verkwistende maatschappij waarin we leven. Wij verzekeren de kwaliteit van elk onderdeel om de langst mogelijke levensduur van onze producten te garanderen. In geval van schade moet onze gespecialiseerde reparatiedienst in Jabbeke er echter voor zorgen dat elk KITE-instrument, ongeacht de leeftijd of de toestand, kan worden gerepareerd.

Pour la performance optique

 

Voor optische prestaties

De essentie van ons werk is u dichter bij de natuur te brengen door haar ware kleuren en contrasten te behouden. Bij KITE OPTICS streven wij ernaar hoogwaardige optische systemen te creëren voor verschillende soorten gebruik en verschillende budgetten. Onze KSP HD telescoop behoort tot de top 5 van de wereld. Tegelijkertijd willen wij dat onze instapmodellen kunnen profiteren van alle kwaliteiten en garanties van KITE OPTICS.

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE