Barbour

Way of life...

 

De geschiedenis van Barbour begon in 1894 op het marktplein van South Shields. Vandaag  de dag is het familiebedrijf, in de vijfde generatie, nog steeds gevestigd in Simonside, South Shields.

Veel van hun kledij wordt overal ter wereld gefabriceerd maar de klassieke waxjassen van Barbour worden nog steeds met de hand gemaakt in hun fabriek in Simonside.

Barbour wordt verkocht in detailhandels in meer dan 40 landen over de hele wereld, waaronder het VK, de VS, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Argentinië, Nieuw-Zeeland, Japan en natuurlijk België.

De collecties zijn voor mannen, vrouwen, kinderen en nu zelfs honden! Dit merk heeft zijn wortels in de countrywear en produceert nu kleding die is ontworpen voor een complete levensstijl. Naast jassen en jacks omvat de collectie van Barbour ook overhemden, gebreide kleding, schoenen, accessoires en meer.

Barbour blijft trouw aan haar kernwaarden als een familiebedrijf dat de unieke waarden van het Britse platteland omarmt en de kwaliteiten van intelligentie, durf en glamour in haar prachtig functionele kledingstukken brengt.

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE