Härkila

Where did Härkila come from, who are we, and what do we stand for

 

Härkila is waarschijnlijk een van de meest gerenommeerde merken in jachtkleding en -accessoires ter wereld. Het is een merk van Zweedse oorsprong dat in 1985 werd opgericht door een jager die een praktische en kwaliteitsvolle uitrusting wilde aanbieden.

Het merk heeft in de loop der jaren altijd een hoge kwaliteitsdrempel gehandhaafd. Of het nu om kleding of uitrusting gaat. Het merk is altijd gedetailleerd geweest en heeft altijd veel geëist van elk van zijn producten. Het is deze toewijding die erin geslaagd is de professionele wereld van de jacht te overtuigen en vervolgens te veroveren. Ongeacht het type jacht, ongeacht het gebied, Harkila heeft een assortiment kleding en accessoires ontwikkeld dat aan elk gebied is aangepast.

Harkila is altijd de leider op zijn gebied gebleven dankzij voortdurende innovaties. De toepassing in reële omstandigheden van de producten die zij ontwerpt en de algemene respons van de consumenten. Dit is wat hun kracht maakt, ze luisteren altijd.

Het merk staat garant voor kwaliteit, en om dit imago te behouden trachten zij zich te omringen met distributeurs die ervaren genoeg zijn om de klant zo goed mogelijk te adviseren bij het maken van zijn keuze.

De ontwikkeling van nieuwe producten houdt nooit op. En om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, werkt Harkila nauw samen met jagers over de hele wereld. Wie beter dan de mensen in het veld kunnen immers te weten komen welke uitrusting voor hen het beste zou zijn in hun respectievelijke gebieden.

Naast de ervaring van de gebruikers ontwikkelt Harkila sterke samenwerkingsverbanden met de verschillende technologische onderzoeksinstituten en hun kennis om het beste te kunnen bieden op het gebied van materialen en stoffen. Dit stelt het merk in staat innovatief, modern en praktisch materiaal te leveren.

Harkila is dus meer dan een klassiek kledingmerk, het gaat over gepassioneerden die werken voor gepassioneerden.

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE