Deerhunter

Hunting inspiration.

 

Bij Deerhunter is functionaliteit de belangrijkste succes parameter van uw jacht. De kleding moet ontworpen zijn voor gebruik bij alle soorten jacht, in verschillende soorten vegetatie en weersomstandigheden.

Daarom is de keuze van de meest geschikte materialen voor elk product de essentie van het merk. Dagelijkse samenwerking met professionele jagers uit de hele wereld, die verschillende soorten jacht beoefenen, stelt hen in staat diepgaande kennis op te doen om het juiste assortiment jachtkleding voor de markt te ontwikkelen.

Deerhunter hecht veel belang aan high-tech membranen die een hoge water- en winddichtheid bieden, evenals een hoog niveau van ademend vermogen en bescherming tegen slijtage. Deze membranen zijn geschikt voor de meest veeleisende jachtomstandigheden. De keuze van het type camouflage is ook gebaseerd op de feedback van jagers over de hele wereld. Er wordt rekening gehouden met de verschillende soorten vegetatie, licht, klimaat en soorten jacht. De kledingstukken worden getest in verschillende regio's, een belangrijke factor in de ontwikkeling van het merk.

Zo ontwikkelt Deerhunter jachtkleding voor veeleisende jagers met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE