Leica

Leica Calonox: De nacht heeft geen geheimen meer

Leica Camera is al lang een fabrikant die bekend staat om zijn hoge kwaliteitsnormen op het gebied van digitale camera's. In tegenstelling tot conventionele digitale camera's onderscheiden warmtebeeldcamera's zich door de emissie van infraroodstralen die onzichtbaar zijn voor het menselijk oog. De Leica Calonox onderscheidt zich van alle andere camera's door de uitstekende beeldkwaliteit, die uniek is voor Leica, met bijzonder fijne details in de grijstinten, een uitstekend contrast, evenals een zeer hoog definitieniveau op alle kijkafstanden.

De geïntegreerde batterij, die een bedrijfstijd van meer dan 6 uur heeft, is bijzonder goed beschermd tegen de kou en de weersinvloeden door zijn positie in de Calonox. Het ontwerp van dit product is geïnspireerd op de specifieke behoeften van de jager en past, dankzij de cilindrische lijnen en de gemakkelijke hantering, perfect in de jachtuitrusting.

De zeer intuïtieve, gebruiksvriendelijke en doelgerichte bediening wordt bediend met drie knoppen. 

 

 

Leica Calonox „View“

Het opmerkelijke onderscheidende vermogen van de Leica Calonox "View" is gebaseerd op een premium vanadium oxide sensor die 640x512 pixels gebruikt. De optische basisvergroting is beperkt tot 2,5 maal, waardoor een zeer ruim gezichtsveld behouden blijft, ideaal voor waarnemingen op korte afstand. Dankzij de digitale zoom met een maximale vergroting van 10 keer, gecombineerd met het 1280x960 pixel LCOS-scherm en Leica's eigen beeldverwerking (Leica Image Optimization - LIO™), ontsnapt zelfs op grote afstand geen enkel detail aan de waarnemer.

 

  

De voordelen in het kort

- Uitstekende beeldkwaliteit - hoog contrast en details

- Groot detectie- en identificatiebereik

- Leica Image Optimization - LIO™

- Geïntegreerde en beschermde batterij, bruikbaar met een powerbank

- Heldere 42mm lens

- Op de gebruiker geïnspireerd ontwerp met intuïtieve 3-knopsbediening

- Compact formaat

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE