Pulsar

We are Hunters

Wij leven met de passie om u verder te laten kijken dan het onzichtbare en van het uitzicht een onvergetelijk moment te maken.

Wij weten dat kwaliteit en comfort geen compromissen sluiten. Wij bieden optische toestellen voor jagers, vissers, onderzoekers, reizigers, toeristen, redders, sportlui en andere activiteiten die u kunt noemen. Het zijn allemaal ervaren en professionele gebruikers. Zij hebben ons het vertrouwen en de erkenning gegeven om 's werelds toonaangevende fabrikant te worden van thermische beeldvormingsapparatuur voor consumenten, digitaal en beeldversterkers.

Wij zijn trots op onze kwaliteitsproducten die u een ervaring bieden die wordt aangedreven door onze technologieën.

 

De lens is zeer belangrijk voor het warmtebeeldtoestel, omdat deze van invloed is op optische parameters zoals zoom en gezichtsveld. Thermische detectie is ook afhankelijk van de focus van de lens van het warmtebeeldtoestel. Verschillende toepassingen en lenzen vereisen verschillende lensparameters. Thermische kijkers worden geleverd met drie lenzen met verschillende brandpuntsafstanden, wat tot uiting komt in hun naam. Vandaag de dag heeft thermische beeldvorming vele liefhebbers veroverd vanwege de vele voordelen ten opzichte van conventionele nachtzichtapparatuur.

Het eerste en belangrijkste verschil dat aan alle voordelen van thermisch zicht ten grondslag ligt, is het fundamentele werkingsprincipe. De detector kan het kleinste verschil in temperatuur van verschillende voorwerpen waarnemen. Het detectorsignaal wordt verwerkt in de elektronicamodules van de warmtebeeldcamera en doorgegeven aan het beeldscherm. Het temperatuurverschil tussen het voorwerp en de achtergrond kan vaak oplopen tot enkele tientallen graden, waardoor het zeer verschillend is op het scherm.

 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE