Zeiss

De nacht in de palm van uw hand. Dankzij intuïtieve ergonomie.

Met de ZEISS DTI 3/35 brengt ZEISS een warmtebeeldcamera op de markt speciaal voor de jacht. De uitstekende optiek zorgt voor gedetailleerde beelden, zelfs als het helemaal donker is, zodat jagers nauwkeurig hun doelwit kunnen bepalen voor maximaal succes. De ZEISS DTI 3/35 levert unieke jachtervaringen en onvergetelijke momenten, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Door het ergonomische ontwerp en de slimme plaatsing van de bedieningsknoppen is de camera uitzonderlijk gemakkelijk in het gebruik en de bediening uiterst intuïtief. Het HD LCOS-display met hoge resolutie, in combinatie met 0,5x zoomverschillen, biedt gedetailleerde beelden voor een nauwkeurige identificatie. Zo gaat er met dit apparaat een geheel nieuwe wereld van het jagen voor u open!

 

 

Perfecte ergonomie

Bij het aanbersen van wild moet een jager heel sterk op de omgeving letten, vooral 's nachts. ZEISS heeft het ErgoControl-bedieningsconcept ontwikkeld, zodat u niet wordt afgeleid doordat u moet nadenken over de bediening van de camera. Dankzij de slimme indeling van de knoppen is elke functie intuïtief te bedienen. De perfect gevormde onderdelen van de bediening zijn gemakkelijk te vinden in het donker.

 

Buitengewone optische eigenschappen

Het is niet voldoende om 's nachts iets te zien. U moet ook kunnen vaststellen wat u precies ziet. Het verschil tussen een keiler en de leidende zeug is immers vaak alleen aan de details te zien. Daarom levert het HD LCOS-display met hoge resolutie beelden die zo gedetailleerd zijn dat u uw doelwit met zekerheid kunt bepalen, zelfs als het helemaal donker is.

 

 

Live streaming met de Hunting-app

De natuur gedraagt zich in het donker heel anders dan overdag. Dat betekent dat u fascinerende momenten kunt meemaken, zo uniek dat u ze wilt bewaren en met anderen wilt delen. Met behulp van de ZEISS Hunting-app kunnen jagers gegevens direct van de warmtebeeldcamera naar de smartphone sturen met WiFi en hun nachtelijke jachtavontuur zelfs live streamen.
 


Zoom met hoge precisie

Vaak zijn het de details die het verschil maken: de verfijnde, geleidelijke zoominstelling in stapjes van 0,5x biedt de perfecte combinatie van vergroting en detailherkenning. Dat betekent dat jagers snel zelfs de kleinste details herkennen in de dieren die zij observeren en dat is de sleutel tot betrouwbare herkenning in het donker.
 
Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE