La journée de la chasse 2022

Deze jachthoogdagen worden georganiseerd door het provinciaal comité van de Koninklijke Sint-Hubertusvereniging van Belgie  (RSHCB) uit Luik, in samenwerking met de “Conseil Cynégétique Hesbaye” (CHC).

Dit niet te missen evenement in de Waalse regio vindt zoals vorige jaren plaats in de Kasteelhoeve Oudoumont te Verlaine die geknipt is om deze gezellige organisatie te verwelkomen binnen haar muren. Het vooropgestelde doel hiervan is het plattelandsleven in zijn dagelijkse beleving op het voorplan te plaatsen en de jacht, die hier integraal deel van uitmaakt, een plaats te geven in deze sociale en originele context.

Dit evenement kan voor het grote publiek worden opengesteld dankzij de talrijke vrijwilligers die geen moeite of inspanning sparen om iedereen hun passie en inzet te laten delen.

In 2022 zal het Internationale Jachthoornfestival plaatsvinden, waaraan verschillende groepen zullen deelnemen en dat voor velen van ons een gelegenheid zal zijn om de kunst van de jachthoorn te ontdekken, een traditie van meer dan 300 jaar.

Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 20 augustus 2022! Wijzelf gaan ook aanwezig zijn met een stand!

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE