Gamefair Belgium 2024

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

De organisatie van de Nederlandse Jacht&Buitenleven Fair (al meer dan 10 jaar een begrip) heeft de vleugels uitgeslagen en is met een nieuw evenement neergestreken op het prachtige privédomein kasteel Duras in Sint-Truiden. Op dit sfeervolle terrein, omringd door bossen en waterpartijen, wordt vanaf voorjaar 2022 ieder jaar een grote Fair georganiseerd die nog meer dan ooit de sfeer uitademt van de oorspronkelijke Engelse Gamefairs.

Uiteraard treft u op deze Belgische editie alles aan wat onze Fair al meer dan 10 jaar zo uniek maakt in Nederland: Een groot dorp met pagodetenten waar u alles gaat vinden op het gebied van platteland, jacht en buitenleven; verschillende standen met kleding, geweren, materialen, etc. Er is veel aandacht voor de natuur, workshops voor kinderen, demo’s met schapen, jachthonden, roofvogels en terreinauto’s. Jaarlijks verandert het thema van de demo’s. De culinaire sensatie wordt een van de hoofdpijlers. U vindt er wildburgers en frieten tot a la carte menu’s van lokale restaurants en BBQ wedstrijden/demo’s voor de echte Pit Masters.

Op de eerstvolgende editie, die zal plaatsvinden van 24 tem 26 mei 2024, zal onze winkel aanwezig zijn. We hopen jullie allen te mogen verwelkomen op onze stand om gezellig bij te kletsen!

Openingstijden: 

  • Vrijdag 24 mei       13:00 – 21:00 (Nocturne)
  • Zaterdag 25 mei    10:00 – 17:00
  • Zondag 26 mei       10:00 – 17:00

Voor meer informatie: Klik hier om naar de website te gaan.

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE