Elke jager heeft zijn eigen methode

Sinds enkele jaren neemt het aantal merken en producten op het gebied van cameravallen toe en er zijn nu tientallen verschillende merken en allerlei prijzen. In de loop der tijd hebben we de merken die we in de winkel aanbieden geselecteerd en gesorteerd, totdat we er nog maar één kunnen aanbieden: het Canadese topmerk: SPYPOINT.

De wereld van de jacht is de laatste 15 jaar sterk veranderd, vooral wat bewakingscamera's of cameravallen betreft. Evolutie is een deel van ons leven en bij SPYPOINT leven, ademen en plannen we elke dag evolutie.

Wij zijn er zeer trots op dat wij worden beschouwd als leiders op de markt voor cellulaire camera's en erkend worden voor onze technologische vooruitgang.

Kunstmatige intelligentie, aanpasbare camera's en nieuwe draadloze technologieën vormen de kern van elk nieuw product en elke nieuwe dienst die we ontwikkelen. SPYPOINT streeft ernaar innovatieve producten van topkwaliteit aan te bieden. Dit is mogelijk dankzij de voortdurende inspanningen van een efficiënt werkteam waarop wij trots en dankbaar zijn.

SPYPOINT viert in 2019 15 jaar uitstekende ervaring in de jachtindustrie. Wij danken onze trouwe klanten, partners, leveranciers en ook onze toegewijde medewerkers.

Dankzij onze solide basis kunnen we de volgende 15 jaar met optimisme tegemoet zien!

 

 

Waarom voor Spypoint kiezen?

  • Een camera voor elke jager

Spypoint biedt de meest complete lijn van cellulaire jachtcamera's op de markt: van basismodellen voor budgetgebruikers tot de meest innovatieve modellen met meerdere functies.

  • Camera's ontworpen voor gebruik buitenshuis

Camera's worden vaak op de proef gesteld en Spypoint weet dat. Het merk vernieuwt zich voortdurend om ons de best mogelijke producten aan te bieden die bestand zijn tegen de soms zeer barre klimatologische omstandigheden.

 

 

  • Efficiënte technische ondersteuning

Het is niet altijd gemakkelijk om de camera's te configureren of om de juiste antwoorden te vinden op onze vragen over de werking ervan, waarvan de technologie ons soms te boven gaat. Spypoint heeft een complete en zeer efficiënte technische ondersteuning opgezet om ons zo goed mogelijk bij te staan!

Klik hier voor Spypoint Support

  • Upgrade uw bestaande camera's in plaats van ze te vervangen

Geniet van de SPYPOINT EXPERIENCE zonder dat u elke camera in uw gebied hoeft te vervangen. Met de CELL-LINK kunt u de SD-kaartcamera's blijven gebruiken die u vertrouwt, terwijl u gebruik maakt van de meest geavanceerde digitale prospectie- en cellulaire transmissietools die beschikbaar zijn.

  • De gemakkelijkste en snelste activatie op de markt

U hoeft niet naar een telefoonabonnement provider te gaan, hier is alles bedacht om het gebruik van camera's te vergemakkelijken. U hoeft alleen maar uw account aan te maken, onze camera te scannen en uw opties te configureren vanuit de SPYPOINT-toepassing. U kunt ervoor kiezen om het gratis pakket te gebruiken of u kunt uw pakket rechtstreeks vanuit de SPYPOINT applicatie kopen, wat in ieder geval uw abonnement vereenvoudigt. Elke mobiele camera bevat een vooraf geactiveerde SIM-kaart, waardoor activering in drie eenvoudige stappen mogelijk is.

U kunt een van deze SPYPOINT pakketten kiezen en de kosten maandelijks betalen. U kunt ook profiteren van besparingen door slechts één keer voor het hele jaar te betalen.

 

 

  • Club Insider Spypoint

Benut het volledige potentieel van uw SPYPOINT producten door lid te worden van de SPYPOINT Insiders Club. Krijg toegang tot alle geavanceerde prospectietools om een beter geïnformeerde en effectievere jager te worden, en krijg kortingen op de producten en diensten die SPYPOINT de leider maken in multi-camera management. Door lid te worden, maakt u ook kans op maandelijkse en jaarlijkse wedstrijden.

 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE