FX Airguns

FX Airguns

MADE IN SWEDEN

FX Airguns is opgericht door Fredrik Axelsson in het kleine, pittoreske stadje Mariestad, Zweden in 1999. Als luchtbuksliefhebber was hij voortdurend op zoek naar de beste luchtbuks dat verkrijgbaar was. Toen Fredrik niet kon vinden wat hij zocht, ging hij op zoek naar het luchtdrukwapen van zijn dromen. Twee decennia later is hij daar meer dan in geslaagd.

FX's zeer bekwame team (onder leiding van Fredrik) heeft, sinds de oprichting, cutting-edge technologieën geïntroduceerd die de luchtbuks industrie in een nieuw tijdperk hebben gestuwd waarin FX Airguns wordt beschouwd als een leider in de industrie.

FX luchtbuksen worden met liefde gemaakt door een team van meer dan 50 Zweedse ambachtslieden en ingenieurs die hun vaardigheden hebben aangescherpt. Luchtbuksliefhebbers over de hele wereld hebben hoge verwachtingen. Een FX luchtbuks verlaat de fabriek pas nadat het grondig is getest in elk aspect van zijn ontworpen mogelijkheden. FX geweren bieden een superieure nauwkeurigheid, betrouwbare consistentie en zijn opmerkelijk stil, efficiënt en uiterst krachtig. Onvermijdelijk staan FX luchtdrukwapens erom bekend de concurrentie met gemak te overtreffen.

U bent uiteraard welkom om onze modellen te komen bekijken in de winkel.

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE