Zeiss Secacam: Wildcamera's

Het bekende optiekmerk Zeiss heeft eind 2023 zijn eerste wildcamera's op de markt gebracht. Zeiss brengt twee modellen uit: de Secacam 5 en de Secacam 7. Beide camera's kunnen zowel foto's als video's doorsturen. De ZEISS Secacam 5 & 7 zijn eenvoudig te gebruiken, zelfs zonder uitgebreide technische kennis. De doordachte standaardinstellingen van de camera zijn vaak al perfect voor de meeste toepassingen. Het grote kleurendisplay en de verlichte toetsen maken het gemakkelijk om toch iets aan te passen.

Dankzij de plug-and-playfunctionaliteit kunt u direct beginnen met opnemen. De SD-kaart, simkaart en alle batterijen zijn al geïnstalleerd. De laatste stap is om uw ZEISS Secacam simpelweg aan de ZEISS Secacam-app te koppelen. Vul de activatiecode die u bij uw camera heeft gekregen in in de app en koppel het apparaat aan de app. Nu bent u klaar om uw jachtgebied in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit te kunnen monitoren. 

 

Wat zijn de verschillen tussen de Secacam 5 en de Secacam 7?

Beide camera's kunnen zowel foto's als video's doorsturen. Ook op de kwaliteit van de beelden zit geen verschil. De ZEISS Secacam 5 overtuigt vooral door zijn compacte formaat en lichte gewicht. Dit maakt de camera zowel gemakkelijk en flexibel in gebruik als eenvoudig te camoufleren en verbergen. Aan de andere kant wordt de ZEISS Secacam 7 gekenmerkt door de gemakkelijke bediening en installatie. De lens zit boven de frontklep, waardoor u het gezichtsveld direct in het display kunt controleren wanneer u de camera bevestigt. Dankzij de batterijhouder, kunnen batterijen gemakkelijk en snel worden vervangen zonder de camera uit elkaar te halen.  

Prijzen begin 2024?

Secacam 5: 229 euro
Secacam 7: 279 euro
Abonnementen: Deze kunnen verkregen worden via Zeiss zelf. Er kan gebruik gemaakt worden van een prepaid-service of via abonnementen. Voor meer informatie: klik hier.

 

 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE