Verwarmde kleding

Verwarmde vesten worden steeds meer en meer gedragen tijdens de koudere jachtdagen. Bij deze geven we jullie een overzicht van enkele beschikbare jassen die we aanbieden in onze winkel. 

 

1) Härkila Clim8 geïsoleerde jas

 

De Härkila clim8 isolatiejas is een intelligent verwarmingsjas dat de elektronische verwarmingsmogelijkheden aanpast aan het klimaat, de mate van activiteit van de drager en de persoonlijke voorkeur van de drager voor de warmte-instelling. Alles wordt bestuurd door de set-and-forget clim8® app, die alleen nodig is tijdens het installatieproces. Zodra het product gekoppeld is, wordt je persoonlijke profiel overgedragen naar de jas en zijn je aangepaste instellingen van toepassing. De app kan ook worden gebruikt om de temperatuur nauwkeurig af te stellen, mocht je een temperatuur willen instellen die precies aan jouw wensen voldoet. De jas is geïsoleerd met dons en is windbestendig. Verder heeft het een reflecterende voering die de opgewekte warmte vasthoudt en terugleidt naar je lichaam. De jas wordt gevoed door een USB-kabel die je in een powerbank naar keuze kunt steken. De jas heeft een opbergzakje voor de powerbank.  

 Prijs: 469 euro

 

2) Venatorix: hun tweede generatie verwarmde jas

Deze innovatieve jas is waterdicht, winddicht en ademend. Hij wordt dus als buitenste laag gedragen en is voorzien van een oranje band aan de linkerarm om zichtbaar te zijn voor de medejagers. De jas is gemaakt van 100% polyester. Er is een kap voorzien die afgenomen kan worden indien gewenst. 

Prijs: 469 euro

 

3) Härkila clim8 geïsoleerde bodywarmer

De Härkila clim8 isolatievest is een intelligente bodywarmer dat de elektronische verwarmingsmogelijkheden aanpast aan het klimaat, de mate van activiteit van de drager en de persoonlijke voorkeur van de drager voor de warmte-instelling. Alles wordt bestuurd door de set-and-forget clim8® app, die alleen nodig is tijdens het installatieproces. Zodra het product gekoppeld is, wordt je persoonlijke profiel overgedragen naar de bodywarmer en zijn je aangepaste instellingen van toepassing. De app kan ook worden gebruikt om de temperatuur nauwkeurig af te stellen, mocht je een temperatuur willen instellen die precies aan jouw wensen voldoet. De vest is geïsoleerd met dons en is windbestendig. Verder heeft het een reflecterende voering die de opgewekte warmte vasthoudt en terugleidt naar je lichaam. De vest wordt gevoed door een USB-kabel die je in een powerbank naar keuze kunt steken. De vest heeft een opbergzakje voor de powerbank.  

Prijs: 399 euro

 

4) Somlys bodywarmer

Deze bodywarmer is niet alleen flexibel, licht dankzij de wattering met hoge dichtheid en stil, het is ook gevoerd met een isolerende laag om je zelfs in de koudste omstandigheden warm te houden.

Prijs: 199 euro

Een vaak gestelde vraag gaat over de autonomie van de jassen en vesten. Dit is afhankelijk van de buitentemperatuur, van de ingestelde temperatuur en van de capiciteit van de batterij. In de winkel hebben we batterijen met een capaciteit van 5.000 mAh, 10.000 mAh en 20.000mAh. Met die laatste kom je al heel ver op een dag of heb je zelfs nog overschot. 

 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE