Browning BAR 4X

 De nieuwste versie van de Browning BAR is aangekondigd:

 CONFIGURATIE

Vanaf nu kunt u uw eigen BAR 4X geweer configureren door uw gravure te kiezen, maar ook uw type kolf en houtkwaliteit. Kies uit 4 gravures, 2 op zwart en 2 op vernikkelde bascules, en 5 referenties van houtkolf, pistoolkolf in graad 2 en 3 of Beierse kolf in graad 2, 3 en 4. Het gamma zal zeer snel worden uitgebreid om elke jager een wapen te bieden dat aan zijn of haar smaak beantwoordt.

 VERBETERDE NAUWKEURIGHEID

De BAR 4X is nog nauwkeuriger dan zijn voorgangers, die al bekend stonden om hun uitmuntendheid. Deze prestatie werd mogelijk gemaakt door een schroefdraadmontage van de loop op de bascule. Ook de draagvlakken en houtdiktes van de kolf zijn vergroot, wat de nauwkeurigheid ten goede komt.

 VERBETERDE HANDSPANNING

De manuele handspanning is met 25% verminderd voor meer schietcomfort. De knop is ook breder, waardoor hij gemakkelijker te hanteren is. De manuele handspanner van Browning is nu standaard op alle BAR 4Xs.

 AANPASSING VAN HET WAPEN

De 4X reeks is ontwikkeld met het oog op modulariteit en maatwerk. Zoals de industrie goed weet, vereist elke modulariteit een gemeenschappelijke basis. Daarom is de loop van de nieuwe BAR 4X altijd fluted en voorzien van schroefdraad. We denken ook aan de vizieren. De BAR 4X loop heeft modulaire vizieren die in enkele seconden opnieuw kunnen worden ge(de)monteerd. De loop is ook voorgeboord om mikorganen of een Kite Optics K1 Reflex te plaatsen.

 

Om uw eigen configuratie te maken: https://config-bar.browning.eu/fr/

 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE