Quality made in Germany

Traditie en overdracht zijn belangrijke waarden en deugden die door elke jager worden ondersteund. Jagen is een voorouderlijk gebruik dat wij met passie en respect in stand houden. Sauer begreep dit bij het ontwerpen van de Sauer S101. Het is het geweer bij uitstek voor elke jager die de voorkeur geeft aan een klassiek geweer doordrenkt van geschiedenis boven de moderne generatie die plaats maakt voor modulariteit en aanpassing. De Sauer S101 neemt alle codes over die de kracht van Sauer uitmaken: de legendarische precisie van de koudgehamerde loop, de grendel met ongeëvenaarde vloeiendheid, de mechanische betrouwbaarheid van de grendel en de perfecte balans.

Volledig ontworpen in de meest traditionele stijl, is de S101 niettemin ontworpen met de grootste zorg voor de details die van dit model de Premium-versie bij uitstek maken met de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de huidige markt.

Sauer S101 Special Ardennes, een 100% Belgische editie

We zijn allemaal op zoek naar de beste gelegenheid, de gelegenheid die ons in staat stelt de reebok, het everzwijn of het hert van onze dromen te vinden. Het is de zoektocht naar deze kans die ons doet streven naar uitmuntendheid.

De jacht in België is uniek en vereist een uitrusting die aan ons grondgebied is aangepast. Het is in deze logica dat wij hebben samengewerkt met Sauer om een geweer aan te bieden dat perfect aangepast is aan onze Belgische jachtmethodes: de Sauer S101 Special Ardennes.

Met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft de Special Ardennes alles om te behagen. Een soepele grendel voor zeer snel te herladen tijdens de jacht alsook een koud gehamerde loop voor een maximale nauwkeurigheid tijdens de jacht.


Moest u nog vragen hebben, kan u altijd een email sturen naar info@paulpletsers.be. Wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te geven. 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE