Tel.: 0032 (0)86 43 44 53   Fax.: 0032 (0)86 43 44 18

Special Ardennes

Special Ardennes

Approved by people who know.


Al meer dan 10 jaar bieden wij alle jagers die op zoek zijn naar het uitzonderlijke het SPECIAL ARDENNES pakket aan.


Alle Sauer geweren hebben altijd één ding gemeen: ze volgen nooit de kortstondige trends. Het blijven wapens van superieure kwaliteit en legendarische precisie.

Het gaat om een combinatie van WAPEN - MONTAGE - OPTIEK - ACCESSORIES die tot doel heeft om jagers van alle leeftijden, ervaren of niet, in staat te stellen zich zo goed mogelijk uit te rusten voor de best mogelijke prijs. 


De Sauer Special Ardennes zijn ontworpen om perfect aangepast te zijn aan de Belgische jachtmethoden. Aanzit, bersen, battue.... Hoe u uw hobby ook uitoefent, de Special Ardennes heeft alle sleutels tot succes in handen.


De Special Ardennes zijn verkrijgbaar voor de Sauer S101 in vele varianten en verschillende kalibers.


Van de klassieke en beroemde .30-06 tot de discrete 8x57 JS via de .300 Win Mag, een korte loop van 51cm perfect voor battue tot een loop van 56cm voor de aanzit, van een korte kolf tot een standaard kolf, er is een Special Ardennes die aan uw wensen voldoet, wij zorgen ervoor. 


Edition 2019: Deutsche Qualität


In 10 jaar tijd is het Special Ardennes pakket geëvolueerd om aan de verwachtingen en behoeften van de jager te voldoen.


Het Special Ardennes pakket van 2019 wijkt hier niet van af. Omdat we allemaal Duitse kwaliteit kennen, hebben we besloten om onze Sauers uit te rusten met ZEISS Conquest V6 richtkijkers.


Duits fabricage van Duitse kwaliteit.
Van het wapen, de optiek tot de assemblage, alles is er om u te helpen het beste te bereiken.


Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE