Nieuwigheden bij Swarovski voor 2021

De El Range verrekijker is een verdere demonstratie van het innovatievermogen van SWAROVSKI OPTIK. Ze combineren de SWAROVISION-technologie met een nauwkeurige afstandsmeting. Dankzij de precisie en scherpte van de SWAROVISION-technologie vindt u snel en betrouwbaar uw doel - tot aan de rand van het beeld. U kunt de EL Range verrekijker naar wens configureren en u kunt uw eigen ballistische gegevens, evenals luchtdruk- en temperatuurmetingen, overbrengen om elke jachtsituatie nauwkeurig te kunnen beoordelen. De innovatieve Tracking Assistant functie helpt u het gebied te verkleinen waarin uw laatste schot het doelwit raakt.

 

 

 

De dS richtkijker toont automatisch het juiste richtpunt en alle gegevens die u nodig heeft in hoge resolutie en in realtime. Jagers hoeven de richtkijker op hun wapen niet meer handmatig aan te passen, wat het schieten op grote afstand veel gemakkelijker maakt.

Het richtpunt wordt berekend op basis van een nauwkeurige meting van de afstand, de vuurhoek, de gekozen vergroting, de luchtdruk, de temperatuur en de ballistische gegevens van uw persoonlijke combinatie van wapen en munitie. De dS Configurator wordt gebruikt om de gegevens voor uw wapen en munitiecombinatie in te voeren en om het display te configureren. De ballistische curve en uw individuele displayconfiguraties worden dan direct, snel en eenvoudig via Bluetooth naar de dS-scope overgebracht.

 

Parc Artisanal de Werbomont | Allée des Sorbiers, 3 | 4190 Ferrières | BELGIQUE